16 Eylül 2019 Pazartesi

VAN ADLİYESİNE NASIL GİDERİM

1- Van'a Uçak İle Gelirseniz;


Havalanı ile adliye arası yaklaşık 6 km. Buradan taksi seçeneğini kullanabilirsiniz. Van'da taksi sık kullanılmadığı için taksimetre açmayabilirler, binmeden önce fiyat sormanızda fayda var.

- Havaalanının içinde beklerseniz, oradan otobüsler geçmekte. Bu otobüslere binip, eski emniyet durağında inerseniz yaklaşık 200m. yürüyerek adliyeye varabilirsiniz. Ancak bu otobüsler çok sık gelmemektedir. Toplu taşıma ücreti 2019 yılı itibariyle 2,25 TL.

- Havaalanından dümdüz yürüyüp, ana caddeye çıkarsanız, yolun karşısına geçtiğinizde gelen her türlü minibüs veya otobüsle yine eski emniyet durağında inip 200 m. yürüyerek adliyeye varabilirsiniz. 

2- Van'a Otobüs İle Gelirseniz

- Otogar ile Adliye arası yaklaşık 1,5 km. Taksi ile 5 dakika gibi bir sürede varabilirsiniz. 

- Yürümek bir diğer tercih olabilir. Bunun için otogar kapısından sağa doğru inip ana caddeye varınca sola doğru yürürseniz adliyenin önüne varırsınız. 

- Yine otogar kapısından sağa doğru inip karşıya geçtikten sonra orada bekleyip, gelen kampüs otobüslerine binip, adliyenin önünde inebilirsiniz.
Bu bilgi notu, Van Barosu Avukatlarından Merve ÇOBAN tarafından hazırlanmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. (baro levhasındaki bilgilerine link veremediğimiz için kopyala yapıştır yaptık)  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder